ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ 2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ Α.Σ ΠΗΝΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  Οι αθλητές ολοκλήρωσαν μια απαιτητική χρονιά με περισσσότερους από  37 συνολικά συμμετοχές σε αγώνες και brevet, με πολλές καλές εμφανίσεις, πολλές επιτυχίες και νίκες σε διασυλλογικούς, αγώνες, κύπελλα, τοπικά πρωταθλήματα δρόμου και ΜΤΒ, πανελλήνια πρωταθλήματα.  

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία  τα τελευταία χρόνια με την Σχολή Ποδηλασίας να αποτελεί  μεγάλο και σπουδαίο φυτώριο αθλητών στις ηλικίες 9- 18 ετών.

  Όλη η αγωνιστική χρονιά πρόσφερε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές νίκες, μετάλλια βάθρα επιτυχίες, χαρές, συγκινήσεις, χαμόγελα, αγκαλιές, νέες φιλίες, υγιή ανταγωνισμό.

 Το 2016 περιλάμβανε πολλές επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις που έφερε εις πέρας ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την  www.cyclinghellas.gr   Δήμους και φορείς του τόπου μας.

·         Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων ΜΤΒ στον Κίσσαβο Για πρώτη φορά  μια άψογη συνδιοργάνωση του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Τεμπών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και συνοδών από όλη την Ελλάδα που φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της περιοχής.

·         - «Meteora MTB Race 2016»   Σπουδαία συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καλαμπάκας στα Μετέωρα συγκέντρωσε πλήθος αθλητών, συνοδών και θεατών.

Τα καθιερωμένα Κύπελλα Αναβάσεων με πολλή μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα:

·         «1ο Κύπελλο Ανάβασης - Όλυμπος - 1η Ανάβαση Λιβαδίου»

 με τον Δήμο Ελασσόνας στον Όλυμπο και Junior Up Hill Cup για μικρές κατηγορίες. 

·         «2ο Κύπελλο Ανάβασης - Κίσσαβος - 24η Ανάβαση Ανατολής» με τον Δήμο Αγιάς στον Κίσσαβο και Junior Up Hill Cup  για μικρές κατηγορίες.

·         Αγώνα Χρονομέτρησης ζευγών στη Λάρισα  με το Δήμο Λαρισαίων.

·         Τον junior αγώνα  ΜΤΒ στον Τύρναβο με τον Δήμο Τυρνάβου για μικρές κατηγορίες.

Όλες οι διοργανώσεις του συλλόγου υποστηρίχθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό POWER FM 93.2

Άλλες δράσεις του Συλλόγου το έτος που πέρασε ήταν:

● Η ποδηλατική εκδήλωση “Τour de Larissa”   που συνδιοργάνωσε με την «Cyclinghellas», το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, την  Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας, την  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας , το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Λαρισαίων,  και την υποστήριξη του ραδιοφωνικού Σταθμού Power FM 93.2.

● Ποδηλατικό  καλοκαιρινό καμπ  με 25 παιδιά της Σχολής Ποδηλασίας.

● Συμμετοχή της Σχολής Ποδηλασίας στο Φεστιβάλ Πηνειού με διάφορες ποδηλατικές δράσεις.

● Η διοργάνωση ομιλίας  με θέμα Πρώτες βοήθειες.

● Η διοργάνωση ομιλίας  με Φυσιοθεραπευτή και Ψυχολόγο.

 ● Επισκέψεις σε σχολεία με θέμα το ποδήλατο και  την κυκλοφοριακή αγωγή, την ενημέρωση του μαθητικού κοινού για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

● Η ενημέρωση των μικρών αθλητών του Συλλόγου σε θέματα διατροφής.

● Η γιορτινή ποδηλατάδα στο κέντρο της πόλης την περίοδο των Χριστουγέννων.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ θα συνεχίσει το ενημερωτικό του έργο προς το κοινό και θα διοργανώσει κι άλλα σεμινάρια προς ενημέρωση των αθλητών του.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί όλους τους 70 μικρούς και μεγάλους αθλητές του που τίμησαν την ομάδας τους συμμετέχοντας σε περισσότερους από 37 αγώνες, αναδεικνύοντας τον καλύτερο τους εαυτό και την αξία τους τόσο αγωνιστικά όσο και ηθικά, με τον χαρακτήρα τους, με τις προσπάθειές τους, τις επιτυχίες τους, τις νίκες τους σε διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες.

Εκφράζει ακόμα τις ευχαριστίες του στους προπονητές της τον Κο Δαλαβίκα Κώστα στις προπονήτριες Κα Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα και Ευαγγέλου Εύη  για τα έργο και τη δυναμικότητα που κατέθεσαν στη Σχολή Ποδηλασίας που φέτος περιλαμβάνει 43 Μίνι ως Εφήβους αθλητές.

Θερμά να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και συνοδούς των αθλητών που στάθηκαν με πολύ θετικότητα και αγάπη δίπλα στα δικά τους, σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στον Σύλλογο και ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί.
   Ο Σύλλογός   επιθυμεί να εκφράσει τις βαθιές του ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, το Δήμο Αγιάς, το Δήμο Τυρνάβου,το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Ελασσόνας, τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών ΣΜΑ Λάρισας, την “Cycling Hellas”, εθελοντές, βοηθούς, μέλη και φίλους του Συλλόγου για την συμπαράσταση και στήριξη των αθλητικών εκδηλώσεων της χρονιάς.

   Εκφράζει τέλος τις ευχαριστίες του στους βασικούς και σταθερούς χορηγούς του το κατάστημα ποδηλάτων «www.dalavikasbikes.gr», την «www.cyclinghellas.gr», «www.powerfm932.gr», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas», την εταιρεία «www.32bit.gr» για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο.

   Για το νέο έτος ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ έχοντας άψογη συνεργασία με την“Cycling Hellas” την θερμή συμπαράσταση  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και άλλων Τοπικών Δήμων έχει στόχο την διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών γεγονότων με Πανελλήνια εμβέλεια και συμμετοχή αθλητών με απώτερο στόχο  να συμβάλλουμε  όλοι μαζί στην  τουριστική ανάπτυξη της κάθε περιοχής καθώς και στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. 

Το Δ/κό συμβούλιο εύχεται για τη νέα χρονιά νίκες και διακρίσεις σε όλους τους αθλητές του και μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά.