Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στο Φεστιβάλ Πηνειού

                       Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ ΣΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2019»

IMG 20190621 191039
Ο Ποδηλατικός Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στο Φεστιβάλ Πηνειού διοργανώνοντας ποδηλατικές δοκιμασίες και ασκήσεις δεξιοτεχνίας για παιδιά όλων των ηλικιών δίπλα στην μουσική σκηνή Α.

Προσκαλούμε  μικρά και μεγάλα παιδιά να επισκεφτείτε με τα ποδήλατά σας το χώρο για να περάσετε  χαρούμενες ποδηλατικές στιγμές με τους ειδικούς στην ποδηλασία της πόλης μας!
IMG 20190621 191400
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ εκτός από την έντονη αγωνιστική ποδηλατική του δράση, διοργανώνει και υποστηρίζει θερμά αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, ή κοινωνικό χαρακτήρα. Με κάθε εκδήλωση που διοργανώνει προσπαθεί να ενισχύσει την ποδηλατική κουλτούρα των πολιτών, να αναδείξει και να προωθήσει το ποδήλατο και την ποδηλασία σε όλες τις ηλικίες, να συμβάλλει στην εκπαίδευση όλων για τη χρήση του ποδηλάτου ως ασφαλές και φιλικό μέσο μετακίνησης. Ένας από τους στόχους του είναι να δώσει ερεθίσματα στα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής με όλες  τις χαρές και τις συγκινήσεις που κρύβει, να αγαπήσουν και να σεβαστούν τον εαυτό τους, τους συναθλητές τους  και  το περιβάλλον, γνωρίζοντας τους τα αθλητικά ιδεώδη, την αξία που αθλητισμού όχι μόνο ως μέσο διάκρισης αλλά και ως τρόπου ζωής

IMG 20190621 193047