1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ Λάρισας και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου   Έδεσσας  συνδιοργανώνουν την 1η Ανάβαση Καιμάκτσαλαν, στις 5 Οκτωβρίου 2014 στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΜΑΣΤΕΡΣ και ΟΠΕΝ. Oαγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ημερομηνία:Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ..

Κατηγορίες:  Ο αγώνας αφορά τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, MASTER30+,40+,50+ , OPENέως 29, 30+  και 40+,50+.

Παρατήρηση:Όσον αφορά την κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι εάν οι συμμετοχές των Εφήβων  είναι λιγότερες από  10 θα υπάρξει  κοινή  βράβευση και φύλλο αγώνα με τους Άνδρες. Στις υπόλοιπες κατηγορίες των Μάστερ και ΟΠΕΝ αν οι συμμετοχές είναι λιγότερες από 6, θα υπάρχει επίσης συγχώνευση κατηγοριών.

Διαδρομή:Αγώνας ανάβασης 35 χλμ με εκκίνηση από το κέντρο της πόλης  Έδεσσας (τοποθεσία Μικροί Καταρράκτες) και τερματισμό το καταφύγιο του όρους Καϊμάκτσαλαν σε υψόμετρο 2040  μέτρα. Θα γίνει προεκκίνηση περίπου 2 χλμ έως την έξοδο της πόλης.

Υδροδοσία θα υπάρχει στο 12ο και 21ο χιλιόμετρο της διαδρομής. Στο 21ο χιλ θα υπάρχει και  τροφοδοσία και ισοτονικό. Στο τέλος της διαδρομής θα διανεμηθούν φρούτα στους αθλητές.

Όροι συμμετοχής:Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με  υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε  ιδιότητα.

Δηλώσεις συμμετοχής:Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να έχουν κατατεθεί  μέχρι  τις 3/10 ώρα 14:00μμ. Στη Γραμματεία έως 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορούν να προσέλθουν μόνο οι ΟΠΕΝ αθλητές  με συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής. Όλες  δηλώσεις θα αποστέλλονται με mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και με fax: 2410552815 υπόψη Κου Δαλαβίκα Κώστα. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr

Κανονισμοί:  Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.  

Βραβεύσεις: Ο πρώτος θα πάρει κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, εφόσον συμπληρωθούν αριθμητικά όλες οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

● Στους  νικητές θα απονεμηθούν δώρα από τους χορηγούς.

● Οι βραβεύσεις θα γίνουν στο Σαλέ του Καϊμάκτσαλαν μετά τον τερματισμό, όπου και  θα παρατεθεί  γεύμα  για όλους τους αθλητές.

Παρατήρηση :Για τους  αθλητές που θα συμμετάσχουν και θα τερματίσουν υπάρχει η δυνατότητα  εκτύπωσης διπλώματος από το sitewww.podilatikospineios.gr του Συλλόγου  μας αν το επιθυμούν.

Απρόβλεπτα θέματα:Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Οικονομικοί όροι:Οι αθλητές ΜΑΣΤΕΡΣ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€.  Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση.

Πληροφορίες: Το χωριό Αγιος Αθανάσιος απέχει από την Έδεσσα 32χλμ. και βρίσκεται στο δρόμο προς Καϊμάκτσαλαν. Τηλέφωνα διοργάνωσης: 6944226876 και  2410552815 Δαλαβίκας Κων/νος , 6945770475 Ροδίφτσης Χρήστος, 6977355340 Φανιώπουλος Λάκης. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr