28η Ανάβαση Ανατολής- ΝΡ Ασφαλιστική

KissavosHillClimbAnatoliPOSTER2020 Αντιγραφή

«28η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ Ασφαλιστική»

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020  ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ και η «Cycling Hellas» με την συνεργασία του Δήμου Αγιάς και του Συλλόγου Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος συνδιοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία την «28η Ανάβαση Ανατολής- ΝΡ Ασφαλιστική».  Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού, η  τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Κισσάβου,  αφετέρου η ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μινι, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι, Μάστερς, Sportive/ΟΡΕΝ  άνω των 19.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία

 στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερομηνία: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρες εκκινήσεων:

10.00 Criterium Μίνι Μικρά, 4χλμ. (8 στροφές)

10.30 Criterium Μίνι Μεγάλα, 8χλμ. (16 στροφές)

11.20 Παμπαίδες, Πανγκορασίδες  5χλμ Ανάβαση

12.00 Έφηβοι, Νεάνιδες 18 χιλ Ανάβαση

12.05 Μάστερς, Sportive/ΟΡΕΝ  18 χιλ Ανάβαση

12.10 Παίδες, Κορασίδες 18 χιλ Ανάβαση

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Εκκίνηση/Τερματισμός)

Criterium  MINI (στροφή  500μ.) Εκκίνηση και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία Αγιάς

Ανάβαση Παμπαίδων, Πανκορασίδων:  (5χλμ.) Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία Αγιάς- Τερματισμός  στο δρόμο για Μεγαλόβρυσο (όπως φαίνεται στο Χάρτη)

Ανάβαση Λοιπές κατηγορίες: (18χλμ.) Κεντρική πλατεία Αγιάς (προεκκίνηση) προς Γερακάρι ->Δήμητρα (εκκίνηση αγώνα) ->Τερματισμός στο χωριό Ανατολή.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

· Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2020. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

· Στην κατηγορία Sportive/ΟΡΕΝ  δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε κατόχους δελτίου Ε.Ο.Π. στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων.

· Oι  Sportive/ΟΡΕΝ  αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 στην οποία δηλώνουν τα εξής: "συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία  και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα. Δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν  που υπάρχουν στη μετακίνηση μου μέσα σε  κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους και  είμαι  απόλυτα υπεύθυνος  για την σωματική μου ακεραιότητα. Τέλος είμαι ενήμερος για τους κανονισμούς της ΕΟΠ  συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής  της  διοργάνωσης (κανονισμούς/ποινές/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης/όρους προστασίας προσωπικών  δεδομένων) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω". Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ΟΡΕΝ ενήλικος ή ανήλικος (υπογράφει ο γονέας)  χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105.

· Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής- χρήματα: Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

· Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν στις 30 Αυγούστου και  λήγουν στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 24:00

· Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή.

·Οι συμμετέχοντες και τα σωματεία θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω όρους και κανονισμούς της εκδήλωσης.

· Την ημέρα του αγώνα και στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές για καμία κατηγορία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το κόστος συμμετοχής για τις κατηγορίες  Μάστερς και Sportive/ΟΡΕΝ   ορίζεται στα 10€.

· Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά  τουλάχιστον 3 μέρες πριν την τέλεση του αγώνα.  Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα.

· Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει ΜΟΝΟ με τραπεζική κατάθεση

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

IBAN: GR25 0172 6140 0056 1409 5587 816

· ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα «28η Ανάβαση Ανατολής». Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν  ΜΟΝΟ τον καταθέτη. Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

αναμνηστικό δίπλωμα

υδροδοσία στην εκκίνηση και στον τερματισμό του αγώνα

φρούτα, σνακ          

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - ΕΓΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικύρωση της συμμετοχής και παραλαβή αριθμών στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στην Πλατεία  Αγιάς από 9:00 πμ. έως 11:00 πμ.  Προς αποφυγή συνωστισμού και συχρωτισμού, οι ποδηλάτες (πλην Sportive) θα προσέρχονται ανά σωματείο για την επίδειξη δελτίου και κάρτας υγείας, υπογραφή στο φύλλο αγώνα, σε χρόνο, που θα ορίσει ο διοργανωτής, με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Σύντομη τεχνική ενημέρωση, από τον Αλυτάρχη του αγώνα, θα διεξαχθεί πριν τις εκκινήσεις των κατηγοριών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

·  Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.

· Έλεγχος εξοπλισμού: Για τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων (ποδήλατο, αθλητική ενδυμασία κλπ). ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και η Εγκύκλιος Τ.Ε.Νο3-2020. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν το ποδήλατό τους στον χώο 10 λεπτά πριν την εκκίνησή τους.

· Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κτλ.) Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

· Οχήματα συνοδείας: Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών.

· Προσωπικά είδη: Όλοι οι συμμετέχοντες  είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΕΠΑΘΛΑ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, στους 2ο-3ο μετάλλιο και δίπλωμα, και στους 4ο - 5ο - 6ο δίπλωμα. Απονομή ανά υποκατηγορία

στους Μάστερς (Α,Β,Γ,Δ). Οι κατηγορία Sportive Open θα έχει ξεχωριστά έπαθλα για Άνδρες, χωρισμένους σε ηλικιακά γκρουπ: 19-29, 30-39, 40-49, 50+ Οι Γυναίκες Sportive/ΟΡΕΝ θα βραβευθούν ώς ενιαία ηλικιακή κατηγορίαΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs  των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ανατολής στις 14:00, κοντά στο χώρο τερματισμού. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους,

θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της

ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ

Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

Ενδεικτικά:

· Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).

· Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές  που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ:  Νερολαδάκης Γιώργος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Δαλαβίκας Κώστας τηλ.6944226876

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα Δέσποινα τηλ.6944255177  &

Μπούρικας Παναγιώτης  τηλ. 6980285295.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr . Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία.  Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της  Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

· Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

· Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

· Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή.

· Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

· Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

· Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη των αγώνων.

Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

* Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 10.00μμ μετά από κάθε αγώνα στο site www.cyclinghellas.gr και στο https://www.facebook.com/cyclinghellas/

* Στην ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr

και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/  θα αναρτηθούν το φωτογραφικό υλικό και το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και συνεχή έγκαιρη ενημέρωση για τον αγώνα βρείτε στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ και στο site: www.cyclinghellas.gr

ΧΑΡΤΕΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Κατηγορία Μίνι

ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΝΙ route

 

Κατηγορία Παμπαίδων

ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ route

 

Κατηγορία Ανδρών-Μάστερ-Spotive

ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΔΡΕΣ route

 

 

2nd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική

Olympus Hill Climb POSTER Αντιγραφή

«2nd Olympus Hill Climb - ΝΡ Ασφαλιστική»

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ  η «Cycling Hellas» και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργανώνουν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία  «2nd  Olympus hill climb- ΝΡ Ασφαλιστική» στους πρόποδες του Ολύμπου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού, η  τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Ολύμπου & παράκτιας γραμμής αφετέρου η ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 Έφηβοι, Nεάνιδες, Παίδες,  Κορασίδες, Μάστερς, Sportive/ΟΡΕΝ  άνω των 19 ετών.

 Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία

 στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

· Ημερομηνία: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

· Ώρα εκκίνησης: 11.00 πμ για όλες τις κατηγορίες.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Τόπος: Πλαταμώνας Πιερίας. Αφετηρία: Λιμάνι Πλαταμώνα (προεκκίνηση) –> Έξοδο

για Παλιό Παντελεήμωνα -> Εκκίνηση με στάση μετά τη γέφυρα, όπου αναλόγως τον

συνολικό αριθμό συμμετοχών θα υπάρξουν χρονικά διαστήματα για διαφορετικές

κατηγορίες. -> Τερματισμός: στη θέση Πατωμένη του χωριού Καλλιπεύκης. Συνολική

απόσταση: 23 χιλιομέτρων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

· Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2020. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

· Στην κατηγορία Sportive/ΟΡΕΝ  δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε κατόχους δελτίου Ε.Ο.Π. στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων.  Oι  Sportive/ΟΡΕΝ  αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 στην οποία δηλώνουν τα εξής: "συμμετέχω στον αγώνα με δική μου αποκλειστική ευθύνη, βεβαιώνω ότι εξετάστηκα από ιατρό και έχω τη σωματική, ψυχολογική υγεία  και ικανότητα ώστε να μπορώ να συμμετέχω στον αγώνα. Δηλώνω ότι γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν  που υπάρχουν στη μετακίνηση μου μέσα σε  κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους και  είμαι  απόλυτα υπεύθυνος  για την σωματική μου ακεραιότητα. Τέλος είμαι ενήμερος για τους κανονισμούς της ΕΟΠ  συμφωνώ με όλους τους όρους συμμετοχής  της  διοργάνωσης/κανονισμούς/ποινές/αποποίηση ευθύνης της διοργάνωσης/όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και είμαι απόλυτα υποχρεωμένος να τους τηρήσω." Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ΟΡΕΝ ενήλικος ή ανήλικος (υπογράφει ο γονέας)  χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105.

·Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής  - χρήματα: Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

· Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών ανοίγουν 25 Αυγούστου και λήγουν στις  4 Σεπτεμβρίου, ώρα 24:00μμ.

· Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή.

· Οι συμμετέχοντες και τα σωματεία θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω όρους και κανονισμούς της εκδήλωσης.

· Την ημέρα του αγώνα και στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές για καμία κατηγορία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

· Το κόστος συμμετοχής για τις κατηγορίες  Μάστερς και Sportive/ΟΡΕΝ   ορίζεται στα 10€.

· Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά  τουλάχιστον 3 μέρες πριν την τέλεση του αγώνα.  Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα.

· Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει ΜΟΝΟ με τραπεζική κατάθεση

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

IBAN: GR25 0172 6140 0056 1409 5587 816

· ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα «2nd Mt Olympus hill climb».Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν  ΜΟΝΟ τον καταθέτη. Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

αναμνηστικό δίπλωμα

υδροδοσία στην εκκίνηση και στον τερματισμό του αγώνα

φρούτα, σνακ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - ΕΓΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικύρωση της συμμετοχής και παραλαβή αριθμών στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στο λιιμάνι του Πλαταμώνα, από 9:00 πμ. έως 10:30πμ. Προς αποφυγή συνωστισμού και συχρωτισμού, οι ποδηλάτες (πλην Sportive) θα προσέρχονται ανά σωματείο για την επίδειξη δελτίου και κάρτας υγείας, υπογραφή στο φύλλο αγώνα, σε χρόνο, που θα ορίσει ο διοργανωτής, με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Σύντομη τεχνική ενημέρωση, από τον Αλυτάρχη του αγώνα, θα διεξαχθεί την ημέρα του αγώνα στις 10:30πμ. στον χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

·  Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.

·Έλεγχος εξοπλισμού: Για τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων (ποδήλατο, αθλητική ενδυμασία κλπ). ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και η Εγκύκλιος Τ.Ε.Νο3-2020. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν το ποδήλατό τους στον χώο 10 λεπτά πριν την εκκίνησή τους.

· Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κτλ.) Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

· Οχήματα συνοδείας: Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών.

· Προσωπικά είδη: Όλοι οι συμμετέχοντες  είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο δίπλωμα και στους 4ο - 5ο - 6ο δίπλωμα.

Απονομή ανά υποκατηγορία στους Μάστερς (Α,Β,Γ,Δ, Γυν). H κατηγορία Sportive Open θα έχει ξεχωριστά έπαθλα για Άνδρες, χωρισμένους σε ηλικιακά γκρουπ: 19-29, 30-39, 40-49, 50+ Οι Γυναίκες Sportive/ΟΡΕΝ θα βραβευθούν ώς ενιαία ηλικιακή κατηγορία.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομέs των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στο λιμάνι του Πλαταμώνα στις 14:00, κοντά στο χώρο εκκίνησης.  Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους,

θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της

ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

Ενδεικτικά:

· Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).

· Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές  που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.

 

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ:  Νερολαδάκης Γιώργος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Δαλαβίκας Κώστας τηλ.6944226876

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα Δέσποινα τηλ.6944255177  &

Μπούρικας Παναγιώτης  τηλ. 6980285295.

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr . Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία.  Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της  Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.

·Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

·Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.

·Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή.

·Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).

·Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού  και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.

·Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη των αγώνων.

Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

* Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 10.00μμ μετά από κάθε αγώνα στο site www.cyclinghellas.gr και στο https://www.facebook.com/cyclinghellas/

* Στην ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr

και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/  θα αναρτηθούν το φωτογραφικό υλικό και το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και συνεχή έγκαιρη ενημέρωση για τον αγώνα βρείτε στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ και στο site: www.cyclinghellas.gr

Χάρτης Διαδρομής

1st Mt Olympus hill climb route

 

Σελίδα 1 από 11